Monday, March 21, 2011

Ahlan Wasahlan Ya Habibi...

just nk intro kat suma our terlatest addition to the family.. anak kepada Ezani Azlan & Sharifah Aqilah... lahir pada hari Khamis, 10 March 2011 pada pukul 1.24pm... welcome to this world yang penuh dgn dugaan my dear.. semoga akan menjadi anak yang solehah dan seorang muslimah yang bertaqwa...

few hours old...

4 days old... aku la yg dukung dia tu... :-)

4 days old - close up

hi maklong..... *perasan aku ni.. padahai bdk tu x kenai pun aku lagi* (a week old)

maryam, ummi & walid..


ni plak si tembun ryan... penat travel dr kl ke png nk tgk kazen dia... hehe..


ok la, till next time... nnt aku nk post gambaq kami hanimun bwk diri ke pangkor plak...





3 comments:

mamacrocs said...

comellllll nya gebok hidung boleh sangku hanger gak he...he... teringat lawak ngan hang dedulu cepat cepat post gambar honey muuuun

gebok said...

kikikikik... lawak hang ingat lagi tuuu... nnt aku kna kuarkan dr memory card dlu.. hang tgu tau.. hang dh apdet lum blog hang? *aku lum bukak lg blog hang arini. hang jgn terkejut plak, aku bukak blog hang at least once a week. :D*

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)